Milliyetçi Çalışanlar Derneği'nden 8 Mart mesajı

Milliyetçi Çalışanlar Derneği'nden 8 Mart mesajı
Kısa bir süre önce kurulan ve birçok il ve ilçede teşkilatlanma yaparak dikkatleri üzerine çeken Milliyetçi Çalışanlar Derneği, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Kadın Kolları Başkanı Meral Kanıgür tarafından paylaşılan mesaj da bütün kadınların yanlarında olduklarını belirtti.

Kanıgür mesajında;

“8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır.

Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Onların, her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağlaması ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alması bizleri sevindirmektedir.

Türk Kadını, kurulan ilk Türk Devletinden bu yana, devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer alıp gereken saygıyı görmüştür. Kurtuluş Savaşı’nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyet’imizin kurulmasıyla birlikte, toplumsal yaşamda yerini almıştır.

Kadınların, erkeklerle eşit işe karşılık eşit ücret almak için başlattıkları mücadele, zamanla her alana yayılmış ve kadınların tüm alanlarda erkeklerle eşit haklara sahip olması mücadelesinin başlangıcı olmuştur.

Artık kadınlarımız, hayatın her alanında haksızlıklar karşısında yalnız olmadıklarını “Milli Kimlik Milli Dernek” düsturu ile yolan çıkan Vatan Sevdalılarının buluşma noktası olan Milliyetçi Çalışanlar Derneği yanlarında olduklarını bilmelidirler.

Her ne kadar 8 Mart kadınlar günü olarak kutlansa da bu bir günlük kutlamayla geçiştirilecek bir konu değildir. Kadın anadır, bacıdır, eştir, sevgilidir. Kadın yuvanın merkezidir. Kadın insanın cennete girmesine vesile olan kişidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; şiddetin olmadığı, töre cinayetlerinin olmadığı, insanların insanca yaşadığı bir dünya dileğiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 22:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83