12. ALANYA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI SONA ERDİ

Alanya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 16. Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali kapsamında, Alanya Belediyesi ve Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü’nün (AFSAK) düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması sona erdi.

12. ALANYA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI SONA ERDİ

 Fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmayı ve fotoğraf sanatçılarını ödüllendirmeyi amaçlayan Alanya Belediyesi’nin bu yıl 12.’sini düzenlediği Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması sona erdi. 862 kişi ve 3 bin 178 fotoğraf arasından kazananları seçen kurulda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü’nden Hüseyin Aydın, Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Göksungur, Fotoğraf sanatçısı Mustafa Eser, fotoğraf sanatçısı-araştırmacı-yazar Tekin Ertuğ yer aldı.

banner111
YARIŞMAYI “ÖZGÜRLÜK” KAZANDI

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) onayladığı 12. Alanya Ulusal Fotoğraf yarışmasını, İstanbul’dan katılan Uğur Sağıroğlu kazandı. Sağıroğlu “Özgürlük” adını verdiği fotoğrafıyla, hem birinciliği hem de 2 bin TL’lik para ödülünü kazandı. Trabzon’dan Gökhan Turunç “Estetik” adlı fotoğrafıyla 2. Oldu ve bin 500 TL’lik ödülü kazandı. Kocaeli’nden Arzu İbranoğlu ise “Kule” isimli fotoğrafıyla üçüncü olarak bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Alanya Temalı Festival Özel Ödülü’nü ve 750 TL’yi kazanan ise Antalya’dan Gül Can Yılmaz oldu.

Küratörlüğünü AFSAK’ın yaptığı 12. Alanya Ulusal Fotoğraf Yarışması’nı kazanan fotoğrafların yanısıra 19 şehirden 36 fotoğraf sanatçısının eseri, 28-29-30 Mayıs 2016 tarihlerinde Alanya 16. Turizm ve Sanat Festivali kapsamında şenlik alanında fotoğraf severlerle buluşacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83