ABT'den Alanyalı çocuklara müjde

ABT'den Alanyalı çocuklara müjde
Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi 2020-2021 tiyatro sezonunda sergileyeceği oyunların provalarına başladı.
Yeni oyunları sergilemeye başlayacaklarının müj
desini veren Alanya Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, şunları kaydetti: “Yetişkin oyunlarımızın yanı sıra çocuk oyunlarımızın da provalarına başladık. Nilbanu Engindeniz’in yönetiminde yirmi çocukla Yağmur Taşı adlı oyunun provalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mayıs ayından itibaren sergilemeyi planladığımız oyun müthiş bir çocuk oyunu.
Geçen sezon sahnelemeye başladığımız ‘Pinokyo’ adlı oyunumuzu ise yaklaşık yirmi köy ve mahalle okulunda çocuklarla buluşturmuştuk. Belediye Tiyatrosu oyuncularımız tarafından oynanan bu oyunumuza da kaldığımız yerden devam ederek Alanya’nın tüm ilkokullarına ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yıl yine Gökkuşağının Altında, Kral Olmak İstemeyen Aslan, Şarkı ile Sallanan Salıncak ve Kedi ile Palyaço oyunları çocuklarla buluşmaya devam edecek.”

ÖZEL ÇOCUKLAR “SEVDALI BULUT”UN PROVALARINA BAŞLADI

Ayrıca özel çocukların oynadığı “Kalbimin Sevgili Gözü” adlı oyunun yeni sezonda da sergilenmeye devam edeceğini ifade eden Tiyatro Müdürü Çinal, “Kalbimin Sevgili Gözü’nde görev alan çocuklarımız, ‘Sevdalı Bulut’ masalının da provalarına başladı. Bu ekibimiz inşallah mayıs ayında izleyici ile buluşacak” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83