Alanya Bahçeşehir korosu mest etti

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Korosu, "Zamana Yolculuk" konseri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Alanya Bahçeşehir korosu mest etti

 Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Korosu Müzik Dinletisi programına Alanya halkı, veliler, Bahçeşehir Koleji Alanya yönetim kadrosu ve öğretmenleri katıldı. 

banner111
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda geçtiğimiz günlerde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli ve tüm şehitlerimize ithafen “Yiğidim Aslanım” şarkısı Bahçeşehir Koleji Alanya Fen Bilgisi Öğretmeni Seyhun Peker tarafından seslendirildi.


Programın devamında Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Korosu, dinleyenlere geçmişten günümüze hafızalarda yer eden nostaljik eserler sundular. Sahnede sevilen şarkı ve türküleri seslendiren okul korosu izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Öğrencilerin sahne aldığı konserde bazı öğrencilerimiz bireysel sahne alıp düet yaptılar ve sesleriyle,profesyonelleri aratmayan performanslarıyla izleyenlerin beğenisini kazandılar. 

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba Müzik Öğretmeni Berna Alicikoğlu ve Okul korosu öğrencilerine konsere hazırlanmalarında gösterdikleri emeklerinden dolayı teşekkür etti. 


Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83