Alanya Belediye Tiyatrosu Ankara yolcusu

Alanya Belediye Tiyatrosu, “Orhan Veli'yle Git Gidebildiğin Yere” adlı oyunla bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali'ne katılacak.

Alanya Belediye Tiyatrosu Ankara yolcusu

 Son 2 yıldır yakalamış olduğu çıkışla hem yerel, hem de ulusal düzeyde büyük başarılara imza atan Alanya Belediye Tiyatrosu, bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali’ne davet edildi. Bu organizasyona tarihinde ilk defa katılacak olan Alanya Belediye Tiyatrosu, Murat Atak'ın yönetmenliğini yaptığı 'Orhan Veli'yle Git Gidebildiğin Yere' adlı oyunu sergileyecek. 

banner111
Alanyalı sanatseverlerden büyük beğeni alan Orhan Veli’yle Git Gidebildiğin Yere adlı oyun, 26 Kasım Cumartesi günü Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda, saat 20.00’da Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

SEYİRCİ ORHAN VELİ’NİN DÜNYASIYLA BULUŞUYOR
Türk Edebiyatı’nın önemli şairi Orhan Veli’nin şiirlerinden yola çıkılarak tasarlanan müzikal prodüksiyonun rejisini, Devlet Tiyatroları rejisörlerinden Murat Atak yaptı. Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları Mustafa Erman Doğan, Vedat Akbulut ve Birke Muratal’ın sergilediği oyun; Orhan Veli’nin şiirleri, yaşamından bazı kesitler ve bazı hatıralarını içeriyor. Eser, müzikle danslı şarkılı bir sahne sunumuyla izleyicileri, Orhan Veli’nin naif dünyasına doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 11:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83