Alanya Belediye Tiyatrosu, Trabzonlu çocuklarla mutluluğun resmini yaptırdı

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından yürütülen “Orada Bir Köy Var Uzakta” projesinin sorumlusu oyuncu Nilbanu Engindeniz, Trabzon Devlet Tiyatroları’nın davetlisi olarak gittiği Trabzon’un Tonya İlçesi Şehit Ayhan Güney İlkokulu çocuklarına mutluluğun resmini yaptırdı.

Alanya Belediye Tiyatrosu, Trabzonlu çocuklarla mutluluğun resmini yaptırdı
 Alanya Belediye Tiyatrosu tarafından 5 yıldır düzenli olarak sürdürülen “Orada Bir Köy Var Uzakta” projesi ilgi görmeye devam ediyor. Trabzon Devlet Tiyatroları’nın daveti üzerine Trabzon’a giden Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi sorumlusu Nilbanu Engindeniz, Tonya Şehit Ayhan Güney İlkokulu çocuklarıyla buluştu. Okulda düzenlenen etkinliğe çocukların yanısıra İlçe Kaymakamı Osman Sayılır, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş da katıldı. Engindeniz katılımcılara ve çocuklara “Orada Bir Köy Var Uzakta” projesiyle ilgili bilgi verdi. Nilbanu Engindeniz daha sonra projenin bu yıl ki konusu “Mutluluk Çocuğa Yakışır ile ilgili çocuklara mutluluğun resmini yaptırdı. 
Engindeniz yarıca kendi yazdığı 13 farklı çocuk kitabını imzalayarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına çocuklara hediye etti.

TRT KANALLARI PROJEYİ TANITTI
Tonya Şehit Ayhan Güney İlkokulu’nda gerçekleştirilen programı çeken TRT Haber Orada Bir Köy Var Uzakta projesini tüm Türkiye’ye tanıttı. Aynı zamanda TRT İzmir Radyosu ve Antalya Radyosu da canlı yayında bağlanarak projeyle ilgili Engindeniz’le röportaj yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83