ALANYA BELEDİYE TİYATROSU’NA 4 ÖDÜL

Alanya Belediye Tiyatrosu, ‘’Bu Ne Vasiyet’’ ve "Püf Noktası" adlı oyunlarla “XVl. Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri”nde birçok dalda ödül aldı.

ALANYA BELEDİYE TİYATROSU’NA 4 ÖDÜL

 Geçtiğimiz sezon beğeniyle izlenen ve Manavgat’ta da seyirciyle buluşan "Bu Ne Vasiyet"  ve "Püf Noktası" adlı oyun “XVl. Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri”nde birçok dalda ödüle lâyık görüldü. "Bu Ne Vasiyet" adlı oyunda "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü "Romeo Terre" rolüyle Mustafa Erman Doğan alırken, "En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü” ise “Adreana" rolüyle Aysel Özdemir aldı. Ayrıca "En İyi Anadolu Yazarı" ödülü de "Bu Ne Vasiyet" adlı oyunun eser sahibi Engin Anak'a layık görüldü. 

banner111
"Püf Noktası" adlı oyunda da "Recep Kafdağlı" rolüyle Vedat Akbulut "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 

ATAK VE ENGİNDENİZ’DE ÖDÜL ALDI

Her iki oyunun yönetmenliğini Devlet Tiyatroları Rejisörü Murat Atak yaptı. Murat Atak’ın bölgelerde yönettiği tüm oyunlar ödül yağmuruna tutuldu.  Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yine Alanya Belediye Tiyatrosu yönetmenlerinden Nilbanu Engindeniz'in yazdığı "Bana Masyika'yı Çalsana" adlı eser sahnelendi ve "En İyi Yazar" ödülüne layık görüldü. Aynı oyunla "En İyi Yönetmen" ödülü de Murat Atak’ın oldu. 

BAŞKAN YÜCEL: “BELEDİYE TİYATROSU GURURUMUZ”

Alanya Belediye Tiyatrosu’nun çok iyi bir kadrosunun olduğunun altını çizen Başkan Yücel, “Belediye Tiyatromuzu güçlendirmek için elimizden geleni yaptık. Göreve gelir gelmez Tiyatro Müdürlüğümüzü kurmuştuk. Belediye Tiyatrosu, Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde çok güzel oyunlar ortaya çıkardı. Çok iyi ve birbirinden değerli hocalarımız işin başında. Bu emek, çalışma ve özverinin karşılığını aldık. Ödül alan tüm oyuncularımızı ve yönetmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83