Alanya Belediyesi'nden davet

Alanya Beled Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları el sanatları sergisine davet etti

Alanya Belediyesi'nden davet

Alanya Belediyesi ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü el sanatları kurslarına devam eden kursiyerlerin hazırladığı el sanatları sergisi yarın Mahmutlar Düğün Salonu’nda açılacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sergiye vatandaşları davet etti.


503 KURSİYER FARKLI ALANLARDA EĞİTİM ALDI

Mahmutlar ve Kestel Mahallesi kurs merkezindeki kursiyerlerin hazırladığı El Sanatları ve Resim Sergisi, 16 Nisan Salı saat 14.00’te Mahmutlar Mahallesi Düğün Salonu’nda açılıyor. 

Alanya Belediyesi merkez ve mahallelerde oluşturduğu atölyelerde farklı dallarda kurslar vermeye devam ediyor.  Yıl boyu devam eden kurslarda ortaya çıkan el emeği göz nuru eserler yılsonu sergi etkinliğinde ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Yarın açılacak sergiye vatandaşları davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “2018-2019 eğitim öğretim yılında Mahmutlar ve Kestel Mahallelerimizde bulunan atölyelerde
toplam 503 kursiyerimiz farklı alanlarda eğitim aldı. Yarın açılacak sergimizde Elde Türk İşlemeleri, İpek Kozası Çiçek, Örgü, Takı, Çini, Seramik, Katı’ Sanatı, Ebru ve Resim gibi eserler yer alacak. Kurslara katılan 349 kursiyere el sanatları ve resim alanında, 154 kursiyer ise İngilizce A1 ve A2 seviyesinde öğrenim gördü. Sergimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83