Alanya'da tiyatrocular ödüllendirildi

Alanya Belediyesi Tiyatrosu tarafından organize edilen “6. Liseler Arası Tiyatro Şenliği” Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Teşekkür ve Ödül Töreni” ile sona erdi.

Alanya'da tiyatrocular ödüllendirildi
Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine; Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Belediye Tiyatrosu Oyuncuları, öğrenciler, öğretmenler ve oyuncu öğrencilerin yakınları katıldı. Bu yılki şenlikte, 5 okul,  5 farklı oyun sergiledi. Profesyonelleri aratmayan oyunları, yüzlerde öğrenci ve tiyatro sever izledi. Saat 20.00’da Kültür Merkezi’nde düzenlenen Teşekkür ve Ödül Töreni’nde, emeği geçen herkese teşekkür belgesi ve bazı dallarda öne çıkan yapım ve öğrencilere de ödülleri verildi.

AKIN PAŞAOĞLU UNUTULMADI

“Karagöz’ün Perdeyle Kavgası” adlı tiyatro oyunuyla Sosyal Bilimler Lisesi, “Dünyayı Yanağından Öptük: Son Gemi” oyunuyla Özel Bahçeşehir Koleji, “Kuvayi Milliye” oyunuyla TED Alanya Koleji, “Antigone” oyunuyla CEV Öhep Okulları Anadolu Lisesi ve “Ayı / Teklif” adlı tiyatro oyunuyla şenliğe katılan A. Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesine teşekkür belgeleri ile Akın Paşaoğlu Emek ödülü verildi.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ödül töreninde söz alan katılımcı okulların temsilcileri yaptıkları konuşmada, sanata ve Liseler Arası Tiyatro Şenliği’ne verdiği destekten dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83