Alanya fotoğrafları için son bir hafta

“Her Yönüyle Alanya” konulu, Alanya Belediyesi 13. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na son başvurular için bir hafta kaldı.

Alanya fotoğrafları için son bir hafta
AFSAK (Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü) küratörlüğünde düzenlenecek 13. Alanya Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor. 20 Mart’ta başlayan başvurular 5 Mayıs’ta son bulacak.

FOTOĞRAFÇININ GÖZÜNDEN “HER YÖNÜYLE ALANYA”

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 13.sünü düzenleyeceği fotoğraf yarışmasının konusunu “ Her Yönüyle Alanya” olarak belirledi. Yarışma ile Alanya’nın tarihi, kültürü, sosyal yaşamı, ekonomisi, turizmi, tarımı kısacası Alanya deyince akla gelen ne varsa fotoğrafçının gözünden anlatılacak.

SERGİ 20 MAYISTA

Yarışmaya katılan eserler 9 Mayıs’ta seçici kurul tarafından değerlendirildikten sonra, sonuçlar 15 Mayıs’ta açıklanacak. Dereceye giren ve jüri tarafından sergilenmesine karar verilen eserler ise 20 Mayıs’ta başlayacak 17. Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali kapsamında iskele meydanında sergilenecek.

DERECEYE GİREN ESERLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Yarışma sonrasında yapılacak programla dereceye giren eser sahiplerine ödülleri verilecek. 1.lik ödülü 2.000, 2.lik ödülü 1.500, 3.lük ödülü ise 1.000 TL. olarak belirlendi. Ayrıca bu yıl ilk defa bir yenilik yapıldı; sergilenecek fotoğraf sahiplerine de 100’er TL. para ödülü verilecek.



Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 11:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83