Alanya halkına ücretsiz su kabağı fidesi dağıtılıyor

Alanya ve Çevresi Sukabağı Geliştirme Projesi kapsamında yetiştirilen su kabakları Cuma Pazarı'nda vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Alanya halkına ücretsiz su kabağı fidesi dağıtılıyor
Alanya Kent Konseyi’nin başlattığı ‘Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi’ kapsamında Alanya Kent Konseyi ve Alanya Belediyesi tarafından vatandaşa ücretsiz su kabağı fidesi dağıtıldı.

Alanya Cuma Pazarı yanında gerçekleştirilen su kabağı fidesi dağıtımına Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ile Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül katılarak, vatandaşa ücretsiz su kabağı fidesi dağıttılar.

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “Geçen aylarda başlattığımız ‘Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi’ nin çekirdeklerini toprakla buluşturmuştuk. Bugün de fidelerimizi halkımıza dağıtıyoruz. Çok kapsamlı bir proje, Alanya da birçok unutulmaya yüz tutmuş değerleri kazandırmaya çalışıyoruz. Bugün halktan çok güzel tepkiler var. Alanya Belediyesi’nin Kent Konseyi ile beraber yetiştirmiş olduğu yaklaşık 10 bin fide var. Ücretsiz olarak halkımıza dağıtıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83