ALANYA'YA ÜNLÜ SANATÇI YAĞMURU

Alanya Kristal Kale Uluslararası Film Festivali 7 dilde dostluk mesajı ile başlayacak.

ALANYA'YA ÜNLÜ SANATÇI YAĞMURU

 Bu yıl birincisi düzenlenen Alanya Kristal Kale Uluslararası Film Festivali Türkiye’den Selda Alkor, Almanya’dan Wilma Elles ve Ukraynalı ünlü oyuncu Olga Sumskaya'nın okuyacağı dostluk mesajıyla start alacak. Rus, Kazak ve Azeri sanatçıların da katılacağı programda mesaj 7 dilde okunacak ve günümüzde yaşanan politik gerginliklere karşı sanatçıların göstereceği güçlü bir tepki olarak yansıtılacak.

banner111
KIRMIZI HALI GEÇİŞİ KIZILKULE MEYDANI’NDA

Açılış ve kırmızı halı yürüyüşünün 24 Haziran'da Alanya Kızılkule Meydanı’nda yapılacağı festivale Rusya, Ukrayna, Belarus, Kazakistan ve Azerbaycan'dan kırk civarında sanatçı ve Türkiye’den sanatçılar katılıyor. Festivalde 20’yi aşkın yabancı film yanında yerli filmler de gösterilecek. 

KAPANIŞ TÖRENİ 29 HAZİRAN

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleri ve Alanya Kaymakamlığı, İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği (SİNEGED), Alanya Belediyesi, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) ve Onur Air’in katkılarıyla gerçekleşecek. Festival 29 Haziran’daki kapanış töreninin ardından sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 10:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83