Alanya’da kitap fuarı heyecanı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), “Okuyan Bir Toplum, Okuyan Bir Üniversite, Sen De Oku!” sloganıyla kitap fuarı düzenliyor.

Alanya’da kitap fuarı heyecanı
ALKÜ 1. Kitap Fuarı, 22-25 Ekim 2017 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi (AKM) ve ALKÜ Kestel Yerleşkesi’nde düzenlenecek. Kitap Fuarı’nın açılışı 22 Ekim Pazar günü saat 11.00 gerçekleştirilecek. Fuarda, Gazeteci -yazar Engin Anak, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Talha Uğurluel, Yusuf Kaplan, Abdurrahman Dilipak, Mirza Tazegül, Sema Maraşlı, Nigün Ilgaz, Toprak Işık, Aşkın Güngör, Prof. Dr. Tuğrul İnal, Hüsnan Şeker, Asuman Portakal, Kunter Kurt, Ebru Demirhan, Ali Haydar Aksal, Adil Akkoyunlu, Dursun Ali Taşçı, Sinan Yağmur, İbrahim İpbüker, Vedat Yazıcı, Muhsin Salman, Arsalan Bayır ve Kudret Ayşe Yılmaz gibi isimlerde yer alacak.

Pınarbaşı: “Fuarımızda halkımızı görmekten büyük onur duyarım”

Alanya’da yaşayan tüm vatandaşları fuara davet eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, “Alanya’mızda ilk kez düzenlenen, değerli yazarlarımızın söyleşi ve imza günleri ile taçlanacak olan fuarımızda sevgili öğrencilerimizi ve halkımızı görmekten büyük onur duyarım” dedi.
Alanya’da ALKÜ olarak bir ilki gerçekleştireceklerini ifade eden Rektör Pınarbaşı, “Büyük ve geniş kapsamlı bir Kitap Fuarına hazırlanıyoruz. Artık hazırlıklarda sona geldik. Üniversite olarak büyük bir heyecan içindeyiz. Bu heyecanımıza öğrencilerimiz, personelimiz ve vatandaşlarımızın da ortak olmasını istiyoruz. Bunun için Pazar günü herkesi Alanya Kültür Merkezi’ne bekliyoruz. Ayrıca bize bu anlamlı fuarı gerçekleştirmemizde ciddi destekler veren Alanya Kaymakamlığımıza, Antalya Büyükşehir Alanya Koordinatörlüğüne, Alanya Belediyesine, ALTSO’ya, Eğitim Bir Sen’e ve Alanya İşler Akademi Kitabevi’ne teşekkür ederim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 10:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83