Alanyalı Gizem'in ilk filmi sinemalarda

Uzun yıllar Alanya'da yaşayan ve eğitmini Alanya'da alan Gizem Nur Doğa ilk filmi ile seyirci karşısına çıktı.

Alanyalı Gizem'in ilk filmi sinemalarda
İzmit Belediyesi’nin de destekleriyle yönetmenliğini Adem Uğur, yapımcılığını Adem Uğur ve Feride Gören’in yaptığı ve Erkan Çelik, Seda Kement, Gamze Bayraktaroğlu, Seyhan Arman, Gizem Nur Doğa, Ahmet Özyavuz, Abdullah Şekeroğlu, Bülent Yaşık, Anıl Yıldız ile Nigar Nevruzova’nın oynadığı Zohak filmi gösterime girdi. Yapılan gala gecesinin ardından tüm Türkiye'de gösterime giren film büyük ilgi görüyor. Alanya'da ise Alanyum AVM'de ve Damlataş Örnek Sinemalarında bulunan sinema salonlarında film izlenebiliyor.

GERİLİM FİLMİ

Çekimlerinin büyük bir bölümü Yeşil Konak başta olmak üzere Kapanca Sokakta tamamlanan gerilim filmi Zohak’da anlatılanlar.

Cinlerin saldırılarından muzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem, bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından ele geçirilir. Yaşadığı cinnetin sonucunda karısını, 6 yaşındaki kızı Canan’ın gözleri önünde öldüren Rüstem, cini bir kutuya hapsederek gölün derinliklerine atar. İşlediği cinayetin ağırlığına dayanamayan Rüstem, kızının korku dolu bakışları arasında kendini öldürür. Canan çok uzun yıllar bu travmayı içinde yaşar. Büyür ve Semih ile nişanlanır. Evlilik hazırlığındayken lanet bir kez daha genç kıza dadanır. Arkadaşları göl kıyısında bulduğu gizemli kutuyu Canan’a evlilik hediyesi olarak verirler. Kutunun açılması sonucu hapsedildiği yerden kurtulan Zohak,  Canan’ın yakınlarının yaşamını cehenneme çevirir.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 10:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83