ALKÜ’DE ŞENLİK DOLUDİZGİN

Alanya Alaaddin Keykubat Üniveristesi (ALKÜ) 1. Bilim Kültür ve Bahar Şenliği’nde gecenin finali şarkıcı Umut Kaya’nın konseriyle son buldu.

ALKÜ’DE ŞENLİK DOLUDİZGİN

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 1. Bilim Kültür ve Bahar Şenliği’nde birbirinden güzel etkinliklerle öğrenciler dolu dolu bir gün yaşadı. Gün içerisinde düzenlenen etkinliklerle öğrenciler bir o etkinlikten bir bu etkinliğe koştu. Birçok öğrenci ise yılın bu zamanlarını çok sevdiğini ifade etti. Atlantis Event’ın sergilediği sihirbazlık gösterisi ise salonda bulananları adeta büyüledi.

banner111
 
RUS ÖĞRENCİLERİN ŞARKILARI BEĞENİ TOPLADI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin Rus öğrencilerinin hazırladığı şarkılar, öğrencilere farklı ve keyifli dakikalar yaşattı. Rus yöresel şarkılarının seslendirildiği ALKÜ Şenlik alanında, ALKÜ’lü öğrenciler arkadaşlarına konser alanında gelerek, destek ve moral verdi. Beğeni toplayan Rus öğrencilerin oluşturduğu müzik gurubu, öğrencilerin alkışları arasında son buldu. 

KLİŞE NEFES KESTİ

Alanya’nın gözde rock gruplarından Klişe, Umut Kaya konserinden önce ALKÜ’de sahne aldı. Büyük beğeni toplayan rock grubu, ünlü isimleri adeta hiç aratmadı. Keyifli rock şarkılarına eşlik eden öğrencilerimiz, büyük emekler sonucunda hazırlanan ALKÜ 1. Bilim Kültür ve Bahar Şenliği’nde doyasıya eğlendi. Ayrıca Klışe’nin kendi albümünden seslendirdiği şarkılar da yine ALKÜ’lü öğrencilerin beğenisini topladı. 

GECENİN FİNALİ UMUT KAYA’DAN

ALKÜ 1. Bilim Kültür ve Bahar Şenliği’nde gecenin son konuğu ünlü şarkıcı Umut Kaya oldu. Umut Kaya, Gün Olur Devran Döner albümünde yer alan birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Alanya’da, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin ilkini düzenlediği 1. Bilim Kültür ve Bahar Şenliği’nde sahne almaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83