ANTİK KENT KONSERİ SİZLERİ BEKLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Temmuz ayında düzenleyeceği Antik Kent Konserleri serisi ile unutulmaz yaz akşamları yaşatacak

ANTİK KENT KONSERİ SİZLERİ BEKLİYOR

 Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği konserlerde . Polonya’da düzenlenen Miedzyzdroje Koro Yarışması’nda ikinci olarak Polonya Korolar ve Orkestralar Birliği Özel Ödülü’nü alan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çok Sesli Korosu sahne alacak. 18 Temmuz’da Alanya Kızıl Kule Yanı’nda başlayacak konserler sırayla 19 Temmuz’da Side Apollon Tapınağı, 22 Temmuz’da Kaş Likya Birliği Meclis Binası’nda 23 Temmuz’da da Demre Myra’da gerçekleşecek. Birbirinden güzel tarihi yerlerde verilecek konserlerle, konuklar tarihi atmosferde muhteşem bir müzik ziyafeti yaşayacak.

banner111

GÜNEY'DEN DAVET
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yaptığı açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya’da farklı alanlarda her kesime hitap eden bir çok sosyal etkinlik düzenliyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin Antik Kent Konserleri de bunlardan biri. İlk kez Alanya’da düzenlenecek olan konser 18 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21:00’de Kızılkule önündeki alanda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan konsere tüm sanatseverleri davet ediyoruz“ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 10:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83