AYÇOV 28’İNCİ ÖDÜL TÖRENİ

Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı’nın kuruluşunun 28’inci yılı dolayısıyla, bu güne kadar vakfa fayda sağlamış kişilerin ödüllendirildiği törene Vali Muammer Türker, 2010–2013 yılları arasında Antalya Valiliği görevini yürüten şimdiki Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşleri Ebru Türel, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, emekli Vali Yardımcısı Turan Eren ve çok sayıda davetli katıldı.

AYÇOV 28’İNCİ ÖDÜL TÖRENİ

 AYÇOV’un tanıtım filmiyle başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı Başkanı Canan Tungar, AYÇOV sayesinde tanıştığı hayırsever kişilerle bu hayatı paylaştığı için Antalya’nın hatta dünyanın en bahtiyar insanı olduğunun altını çizerek, AYÇOV’un bu günlerine hayırsever kişiler ve bu kişilerin güvenleri sayesinde geldiğini vurguladı.

banner111
Dünyanın hiçbir yerinde bu denli bir kenetlenme, bu denli bir yardımlaşma ve kucaklaşmanın olamayacağını ifade eden Canan Tungar, bu güne kadar vakfın ayakta durmasında ve bu günlerine gelmesinde emeği geçenlere ve bütün hayırsever kişilere teşekkür etti.
 Daha sonra AYÇOV’a emeği geçenlere Vali Türker, Vali Altıparmak ve Menderes Türel tarafından 28’inci Yıl Şükran Ödülleri takdim edildi. Vali Türker, Vali Altıparmak, Menderes Türel ve Turan Eren’in ödüllerini ise Canan Tungar bizzat takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 17:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83