BURSALILARA ALANYA DAVETİ

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDS) Genel Sekreteri Hüseyin Görgülü ve dernek üyeleri Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ettiler.

BURSALILARA ALANYA DAVETİ

 Ziyarette, İl Dernekleri Federasyonu (BİLDS) Genel Sekreteri Hüseyin Görgülü, Bursa Hemşeri İl Dernekleri’nin sorunları ve çözüm yollarını kapsayan bir çalıştay gerçekleştirmek üzere Alanya’da bulunduklarını ifade ederek, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret ettiklerini belirttiler. BİLDS Genel Sekreteri Hüseyin Görgülü, Alanya’yı çok beğendiklerini söyleyerek, Kaymakam Tanrıseven’nin göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı da teşekkür ettiklerini belirtti.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN BİLDS YÖNETİCİLERİNE DAVET

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, BİLDS Genel Sekreteri Hüseyin Görgülü ve dernek üyelerini kabulünde, BİLDS yöneticilerini, Alanya’yı turist olarak ziyaret etmelerinin yanı sıra, Alanya’dan ev ve işyeri alarak Alanya’ya yerleşmeye de davet etti. BİLDS yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Tanrıseven, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  BİLDS Genel Sekreteri Hüseyin Görgülü ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83