En çok kitap okuyanlara ödül verildi

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kütüphaneler Haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kütüphanede en çok kitap okuyan öğrenciler ve vatandaşlar düzenlenen törenle ödüllendirildiler.

En çok kitap okuyanlara ödül verildi
Kütüphaneler Haftası Alanya’da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi, bu etkinlikler ile okul öğrencilerine kitap okumanın önemini, kütüphanelerin düzgün kullanımını ve faydalarını ziyarete gelen öğrencilere anlatıyor. 

KİTAP KURTLARI DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDI

Etkinlikler kapsamında düzenlenen törenle 2016 ve 2017 yılında en çok kitap okuyan öğrenciler ve vatandaşlar ödüllendirildi.  Kütüphanede düzenlenen ödül törenine Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Kültür ve Sosyal İşler  Müdürü Nimet Hacıkura, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, kitap severler ve aileleri katıldılar.

Kitap okumanın yaşı olmadığını ve faydalarını anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, ödül alan öğrencileri tebrik etti. Alanya Belediyesi olarak eğitime her dalda öncelik verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Yenialp, ‘’Bugün burada kütüphanemizden her yaşta faydalanan öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı görmek bizleri son derece mutlu etti. Okumanın sonu ve sınırı yoktur. Emine Hacıkura Kütüphanemiz aynı şevkle halkımıza hizmet etmeye devam edecektir’’ dedi.

Düzenlenen törenin ardından ödüllerini alan öğrencilere ve ailelere yemek ikramında bulundu. 

Garanti Bankası olarak bugüne kadar kadın girişimci paketi adı altında toplam 2.8 milyar TL kredi kullandırdıklarını belirten Garanti Bankası Antalya Bölge Müdürü Lütfi Hacıoğlu, “Alanya eğitim, sanayi ve ulaşım olarak baktığınızda Antalya’da önemli biri şehrimizdir. Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile hayata geçirdiğimiz ve eğitimi tamamlayan başarılı kadın girişimcilerimizin Alanya’nın bu büyük potansiyelinden faydalanacağına dair bir kuşkumuz yok. Eğitime katılarak sertifika almaya hak kazanan tüm kadın girişimcilerimizi, inançları, heyecanları ve cesaretleri için gönülden kutluyorum” dedi.

Törende konuşan ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özlem Öz Kural ise, konuşmasında, “Kadınların; girişimcilik ruhuyla adım attığı ticaret hayatında sadece alışveriş ya da üretim olmadığını, hayal edemediğimiz, planlayamadığımız çok çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Bizler Alanya’da çok şanslıyız. Kadın girişimcilere önem ve destek veren bir Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız var. Ben buradan Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83