FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ AKM'YE SIĞMADI

Büyükşehir Belediyesi, Türk ve dünya sinemasının hafızalara yer etmiş film müziklerini Antalyalılarla buluşturdu. Salonu dolduran müzikseverler unutulmaz şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ AKM'YE SIĞMADI
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Antalya Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Film Müzikleri” konserine ilgi büyük oldu. Merdivenler de dahil olmak üzere salonu tümüyle dolduran Antalyalılar, seslendirilen şarkılarla nostaljik bir gece yaşadı. Unutulmaz filmlerin hafızalara kazınan şarkıları ile geçmişe doğru geziye çıkan dinleyenler, eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. 

Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çok Sesli Korosu ve Türk Sanat Müziği İcra Heyeti’nden oluşan orkestra ve ses sanatçıları eşliğinde gerçekleşen muhteşem konser uzun süre ayakta alkışlandı. Hale Ciğer, Ümit Burak Tekinay, Nihat Akçer, Tezcan Çataklıoğlu, Nurşen Kuru, Ramazan Nizam, Gülşah Duygulu, Seyhan Yener ve Ali Tanyar solo performansları ile geceye renk kattı.

Salonu dolduran Antalyalılar, “Film Müzikleri”ni açık havada düzenlenecek konserlerde yeniden dinlemek istediklerini ifade etti. Konser sonunda Çok Sesli Koro Şefi Nikolay Merdzhanov’a, Bando ve Orkestra Şefi İbrahim Yılmaz’a, TSM İcra Heyeti Şefi Aydemir Tuncer’e ve solistlere çiçek takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83