Gevne Yaylası şenlendi

Gevne Yaylası şenlendi
6. İshaklı Yaylası Yörük Şenliği Gevne’de yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de katıldığı şenlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
İshaklı Yaylası’nın Şenliği, 6. Gevne Yayla Şenliği Torosların zirvesinde eğlence ve macera dolu geçti. Sabah saatlerinde başlayan şenlikte yerel pazar kuruldu, çekilişler yapıldı.  Yerel sanatçıların sahne aldığı şenlikte off-road ve yöresel oyunlar da sergilendi. Özellikle off road gösterisi nefes kesti. Yayla şenliklerinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de destekçisi olacaklarını belirten, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yücel, "Bugünleri görmek de bugünleri bilmek de güzel. Tabii biliyorsunuz bizim ortak değerlerimiz, kültürlerimiz var, Yörük kültürümüz var. Her zaman söylüyoruz, bu gibi etkinlikleri düzenleyen, bunları yaşayan ve yaşatan dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza, değerli yöneticilere hepsine sizin huzurunuzda teşekkür ediyoruz. Güzel bir etkinlik olmuş, güzel bir hafta sonu olmuş hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2019, 19:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83