Gündoğdu'dan tüm Alanya'ya davet var

Alanya Ülkü Ocakları uyuşturucu karşıtı tiyatro oyunu ile gençlerin önüne çıkacak.

Gündoğdu'dan tüm Alanya'ya davet var
Ülkü Ocaklarının uyuşturucu ile mücadelesi tam gaz sürüyor. Daha önceki yıllarda mücadele kapsamında gençlere uyuşturucu ile ilgili seminer veren ve hazırlatılan uyuşturucu karşıtı billboardlarla tüm Alanya'yı donatan Alanya Ülkü Ocakları şimdi de tiyatro oyunu ile gençlerin karşısına çıkıyor. 

Alanya Ülkü Ocakları'nın uyuşturucu ile mücadele ve madde bağımlılığı tiyatro gösterisi 'Ey Türk damarlarındaki asil kanı kirletme!' adı ile izleyicilerle buluşacak. 17 Kasım 2017 tarihinde Alanya Kültür Merkezi'nde sergilenecek olan oyun saat 16.30'da başlayacak. 

Tüm Alanya'yı ve gençleri bu oyuna davet eden Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, "Asil Türk milletinin geleceği 2023 Türkiye'sinin lider kadrolarını oluşturacak olan genç kardeşlerimizin uyuşturucu konusunda hassasiyeti ve dikkati çok önemlidir. Bizler Türk milletinin zapt edilemez tek kalesi olan ülkü ocakları olarak geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizi Geleceğini karartacak her türlü  kötü alışkanlıktan uzak tutmak en önemli vazifemizdir. Atatürk'ün gençliğe hitabesinde emanet ettiği Türk Milleti'nin istikbalini Türk Gençleri olduğuna inanarak muhtaç oldukları kudretin asil kanlarında olduğunu belirtmiştir. Uyuşturucaya kurban edilen her gencin kaybedilmiş bir vatan olacağını hatırlatmak isteriz.Temiz gençlik güçlü Türkiye sloganıyla uyuşturucu ile vermiş olduğumuz Mücadelemizde ödün vermeyeceğiz. Her türlü cephe ile mücadele eden ülkü ocakları uyuşturucu ile mücadele cephesi açmıştır. Bu mücadelede gençliğimizin bilinçlenmesi için Cuma Günü Alanya Kültür Merkezinde 16.30'da düzenleyeceğimiz uyuşturu ile mücadele konulu tiyatro gösterimize tüm gençlerimiz ve halkımız davetlidir. 
Ey Türk gençliği damarlarındaki asil kanı kirletme!" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 16:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83