Hakan Aysev Alanya’yı salladı

Ünlü tenor Hakan Aysev, Antalya Büyükşehir Belediyesi Antik Kent Konserleri kapsamında Alanya’da muhteşem bir konser verdi. Konsere Alanyalılar kadar turistler de ilgi gösterdi.

Hakan Aysev Alanya’yı salladı
Alanya Kızılkule önünde gerçekleştirilen konserde sahne alan sanatçı Hakan Aysev, ortaya koyduğu performansla izleyicileri adeta büyüledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile çok sayıda Alanyalı izledi. Konsere ilçede tatil yapan turistler de yoğun ilgi gösterdi. 
Sinatra’dan türkülere geniş repertuvar
Dünyaca ünlü opera sanatçılarının eserlerini seslendiren Aysev, Frank Sinatra’dan, Tanju Okan’a, Neşet Ertaş’tan  Orhan Gencebay ve Selami Şahin’e uzanan geniş repertuvarıyla dinleyenleri mest etti.  Aysev, zaman zaman seslendirdiği Karadeniz türküleriyle duygu dolu anlar yaşattı. Alanyalılar muhteşem konserde ünlü tenorun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti 

Konserini ‘Memleketim’ şarkısıyla sonlandıran Hakan Aysev’e Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zülfü Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu tarafından çiçek takdim edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2018, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83