İskelede sinema keyfi

İskelede sinema keyfi
57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Altın Portakal Tırı 2 Ekim Cuma akşamı İskele Şelale Meydanı’nda Alanyalı sinemaseverlerle buluştu.

3-10 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Altın Portakal Sinema Tırı ilçelerde ücretsiz gösterimlerine devam ediyor.

Antalya’nın 19 ilçesinde 25 Eylül 4 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek gösterimlerde bir birinden güzel filmler sanatseverlerle buluşturulacak. 25 Eylül’de Muratpaşa ve Kepez’de başlayan gösterimler 4 Ekim’de Kemer’de son bulacak. 14 ilçede gösterimini tamamlayan Altın Portakal Sinema Tırı 2 Ekim Cuma akşamı Alanya ve Finike’de sinemaseverlerle buluşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte çocuk filmleri ve komedi filmleriyle küçük yaştan itibaren sinemaya olan ilginin arttırılması hedefleniyor. Altın Portakal Tırı etkinlik kapsamında 2 Ekim 2020 Cuma saat 20:00’de Alanya İskele Şelale Meydanı’nda Kuzular Firarda - Uzay Parkı filmini sinemaseverlerle buluşturdu. Büyük küçük bir çok kişinin severek izlediği film bir birinden ilginç sahneleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83