KADEM Sinema Akademisi başlıyor

KADEM Antalya ve Sinefesto işbirliği ile gerçekleştirilen ücretsiz sinema dersleri başlıyor. Sinema akademisi, yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, senaryo ve kurgu derslerinden oluşuyor.

KADEM Sinema Akademisi başlıyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya İl Temsilciliği ve Sinefesto işbirliği ile gerçekleştirilen ücretsiz sinema dersleri başlıyor.  Sinema Akademisinin, yönetmenlik, görüntü yönetmenliği, senaryo ve kurgu derslerinden oluştuğunu belirten KADEM İl Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, teorik ve pratik eğitimin birlikte verileceğini dile getirdi.

banner111
KADEM Sinema Akademisinin toplam 8 haftalık periyotlarda, hafta sonları yapılacağını söyleyen Taş,  katılımın ücretsiz olduğu akademide öğrenci kabullerinin gerçekleştirilecek mülakatlar ile yapılacağını vurguladı.

Taş, “Derslere katılacak usta isimler senaryo, görüntü yönetmenliği, kurgu ve yönetmenlik konularında eğitim verecek. Bunun yanı sıra katılımcılar yapmak istedikleri projeleri, oluşturulacak ustalık sınıflarında ünlü oyuncu ve yönetmenlerin katılımıyla gerçekleştirebilecek. Eğitim sonunda öğrenciler tarafından bir de kısa film çekilecek” dedi.

Son gün 17 Mart

Taş,  sözlerini şöyle sürdürdü; “KADEM Antalya Sinema Akademisi için başvurular 17 Mart 2017’ye kadar yapılabilecek. 18-19 Mart tarihlerinde mülakatlar gerçekleştirilecek. Eğitimler ise 25-26 Mart haftasında başlayacak. 8 haftalık eğitimin sonunda akademi 14 Mayıs’ta sona erecek. KADEM Sinema Akademisi için başvurular temsilciliğimize yapılabilir.”

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83