Karmakarışık'a kapalı gişe

Alanya Belediye Tiyatrosu,yeni oyunu ‘Karmakarışık’ isimli komedyanın prömiyerini kapalı gişe ile gerçekleştirdi.

Karmakarışık'a kapalı gişe

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in büyük özverisiyle her geçen yıl başarı çıtasını yukarıya çekmeyi başaran Alanya Belediye Tiyatrosu, ‘Karmakarışık’ isimli yeni oyununun prömiyerini gerçekleştirdi. Ünlü İngiliz Vodvil Yazarı Ray Cooney'in kaleminden çıkan, çevirmenliğini Haldun Dormen ile Kemal Uzun’un yaptığı, rejisörlüğünü ise Murat Atak'ın üstlendiği belediye tiyatrosunun yeni oyunu kapalı gişe izlenirken, Başkan Adem Murat Yücel ile protokol üyeleri de oyunu izleyenler arasındaydı. 

banner111

" Seyircisi olmayan tiyatro gelişemez" 

Oyun hakkında düşüncelerini paylaşan Adem Murat Yücel, “Tiyatro ekibimizi gönülden kutluyorum. Yine biz seyircilerin doyasıya izleyeceği çok başarılı bir oyun ortaya koydular. Seyircisi olmayan bir tiyatro gelişime açık değildir. Bizim tiyatromuz ise, ilçe belediyelerinin ötesinde büyükşehir belediye tiyatrolarıyla yarışacak düzeye geldi. Bunun yegane sebebi siz izleyicilerimizdir. Bu muhteşem komedyayı bizlerle buluşturan ve emeği geçen herkesi kutlar, başarılarının devamını dilerim.”dedi. 
Karmakarışık oyununun usta Rejisörü Murat Atak, prömiyerin ardından yaptığı açıklamada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve seyircilere teşekkür etti. 
Mustafa Erman Doğan, Nejat Koper, Emir Burak Kaya, Birke Muratal, Fırat Onur Deniz, Vedat Akbulut, Ezgi Melek Kerman, Kartal Türkoğlu, Esra Tığlı Kutertan, Aysel Özdemir ve Nilbanu Engindeniz’in sahnelediği ‘Karmakarışık’ oyunu, her cuma ve cumartesi günü saat 20.00’da seyircilerle buluşacak. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83