Kerem Görsev Trio'su muhteşemdi

Muratpaşa Belediyesi’nin 27 Aralık’a kadar devam edecek ‘Muratpaşa’da Sanat Var’ konserleri, Kerem Görsev Trio’yla başladı.

Kerem Görsev Trio'su muhteşemdi

Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Muratpaşa’da Sanat Var’ konserleri, Kerem Görsev Trio’yla başladı. Türkiye’nin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman’dan oluşan trionun konserini Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da ilgiyle takip etti. Ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan bir repertuvarla sahne alan Kerem Görsev, dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile Antalyalı müzik severlere caz dolu gece yaşattı.

banner111

“NEFİS BİR KONSER SALONU”

Kerem Görsev, Türkan Şoray Kültür Merkezi’ni “Nefis bir konser salonu” olarak değerlendirirken “Türkiye’de böyle güzel konser salonları oldukça bizim de keyfimiz yerine geliyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“HER BİRİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konserin sonunda trio üyelerine teşekkür çiçeği takdim eden Başkan Uysal, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde 9 konserle başlayan etkinliklerin ilerleyen günlerde Antalya’nın dinamiklerinin öncülüğünde süreceğini kaydetti. Kerem Görsev Trio’ya muhteşem performansları için teşekkür eden Başkan Uysal, “Bu vesileyle bir teşekkürü de salonumuzu dolduran komşularımız için dile getirmek istiyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vergilerinizle bize böyle bir salonu yapma şansı verdiğiniz için” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 12:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83