ÖDÜLLÜ BALKON VE BAHÇE YARIŞMASI

Alanya Belediyesi, çevre bilincini ve sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenlemesi ve kent peyzajına ilgisini teşvik ekmek amacıyla para ödüllü ´En Güzel Bahçe ve Balkon´ yarışması düzenliyor. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada dereceye girenlere para ödülü verilecek.

ÖDÜLLÜ BALKON VE BAHÇE YARIŞMASI
20 NİSAN’A KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK
En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışmasına başvuruların 15 Şubat 2016 tarihinde başlayacağı bildirildi. Yarışmaya katılacak vatandaşlar başvurularını, son başvuru tarihi olan 20 Nisan 2016 tarihine kadar Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne mesai saatleri içinde gelerek yapabilecek.

HEYET YERİNDE İNCELEYİP DEĞERLENDİRECEK

Başvurular tamamlandıktan sonra, 2-5 Mayıs 2016 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Sayan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Hasan Uysal, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel Tasarımcı Seda Şanlıdere, Çevre Gönüllüsü İsmail Haboğlu, Fotoğraf Sanatçısı Ali Aral’dan oluşan jüri heyeti, başvuruları yerlerine giderek değerlendirerek, dereceye giren en güzel balkon ve en güzel bahçeyi belirleyecek. Dereceye girenlere ödülleri daha sonra belirlenecek bir tarihte, düzenlenecek bir programla dağıtılacak.

BİRİNCİYE 2 BİN LİRA

Yarışmada ödül olarak Balkon ve Bahçe için ayrı ayrı birincilere 2000 TL, ikincilere 1500 TL, üçüncülere 1000 TL para ödülü ve yanında plaket verilecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışmasının düzenlenme amacının halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını arttırmak olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83