ÖHEP'te sanat dolu bir gün

Leonardo da Vinci'nin, ressam, heykeltraş, düşünür, yazar, mucit, matematikçi, filozof gibi birçok sıfatı barındıran çok yönlü kişiliği ve sahip olduğu günümüz çağdaş sanat dünyasının disiplinlerarası çalışmalarının geçmiş ve aynı zamanda gelecekteki yüzü niteliğiyle,Leonardo'nun doğum günü olan 15 Nisan Dünya Sanat Günü olarak kabul edilmektedir.

ÖHEP'te sanat dolu bir gün
Ülkemizde ve tüm dünyada sanatçı ve sanatseverlerin kutladığı bu özel günü ÖHEP Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda kutladı..Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden CEV Yönetim Kurulu Üyesi Bahri ERGÜN anısına düzenlenen şenlik vatandaşında ilgi odağı oldu.

CEV ÖHEP Okulları tarafından Rıhtım Şelale önünde kutlanan Dünya Sanat Gününün amacını, sanatın her yaştan ve her ırktan,tüm toplum için önemini vurgulamak olduğunu bildiren okul idarecileri katılan herkese teşekkür etti.

Okul idarecilerinin,Okul Aile Birliği üyelerinin,velilerin yanı sıra şenliğe çok sayıda turist ve vatandaş katıldı.

Sanatsal çalışmaların ve hediyelik eşyaların sergilendiği standlar büyük ilgi gördü.Etkinlikte öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.
Renkli anlara sahne olan şenlik ÖHEP Okulları öğrencileri ve tüm misafirlerin hafızlarında unutulmaz anılar bıraktı.

Konuyla ilgili olarak yıllardır bu etkinliği Alanya'da düzenleyen ÖHEP Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni ve Sanatçı Meltem GEMALMAYAN "Doğaçlama yapılan bu sanat etkinliğinde amaç öğrencilerin ve yetişkinlerin kendilerini özgürce sanat yoluyla ifade etmelerini sağlamak ve sanatın verdiği hazla yaratıcılığı geliştirmek,kendini bulma becerisi kazandırarak yön kavramını belirleyebilmektir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83