Oyunculuk seçmelerine rekor katılım

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından düzenlenen oyunculuk seçmelerine rekor başvuru yapıldı. 15 çocuğun alınacağı oyunculuk kursu için yaşları 5 ila 12 arasında değişen toplam 250 çocuk başvuru yaptı.

Oyunculuk seçmelerine rekor katılım
 
2018-2019 tiyatro sezonu için Alanya Belediyesi Çocuk Birimi tarafından her yıl düzenlenen oyunculuk seçmeleri hafta sonu yapıldı. Seçmelere yaşları 5 ila 12 arasıdeğişen 250 çocuk başvurdu. Büyük ilginin olduğu seçmelerde,Nilbanu Engindeniz ve Alanya Belediye Tiyatrosu Sanat Koordinatörü Esra Kutertan’la birlikte 7 kişiden oluşan çocuk jürisi görev aldı. Jüri üyeleri, çocukları farklı alanlardaki yeteneklerine göre değerlendirdi.

SONUÇLAR 3 EKİM’DE AÇIKLANIYOR

Bu yıl rekor bir katılım yaşadıklarını açıklayan Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi sorumlusu oyuncu-yazar Nilbanu Engindeniz, “Oyunculuk seçmelerimize ilgi her yıl daha da artıyor. Bu yıl müthiş bir başvuru aldık. Çocuklarımızın yeteneklerini jüri üyelerimizle birlikte değerlendirdik. İnanın her çocuğumuzun bir alanda yeteneği var. Hepsi bizim için çok değerli çocuklar. Ancak 250 başvuru arasından 15 çocuk seçmek zorundaydık. Bu da oldukça zor bir karar. Sonuçları 3 Ekim Çarşamba günü açıklayacağız. Seçilen çocuklarımızla bu yıl Fındıkkıran Balesi’ni çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83