Sanat Sergisi kapılarını açıyor

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından düzenlenen “3. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi”, 17 Kasım Cuma günü Kültür Merkezinde açılıyor.

Sanat Sergisi kapılarını açıyor
“Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” sloganıyla yola çıkılan serginin 3.sü bu yıl 17, 18, 19 Kasım tarihleri arasında Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenleniyor. 17 Kasım Cuma günü saat 14.30’da yapılacak açılış seremonisinin ardın sergi, vatandaşların ziyaretine sunulacak.
Sanatçılar tarafından tüm dünyaya barış mesajlarının verildiği sergide Türkiye, Almanya, Rusya, Danimarka, Polonya, İsveç, Norveç, Finlandiya, Litvanya ve İranlı amatör ve profesyonel sanatçıların birbirinden değerli çok özel parçaları, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

40 AMATÖR VE PROFESYONEL RUH SERGİDE BİRLEŞİYOR

17 Kasım’da başlayarak 3 gün açık kalacak “3. Alanya Uluslararası Sanat Sergisi”nde 40 amatör ve profesyonel sanatçı bir araya gelerek eserlerini sergileyecek. Her sanatçının 5 eserle katılabileceği sergide dini ve milleti ne olursa olsun “Sanat Dünyanın Ortak Dilidir” mesajı verilecek. Sergide Resim, Fotoğraf, Heykel ve El Sanatlarından oluşan eserler yeralacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83