SON BAŞVURU TARİHİ 13 MART

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Türk Sanat Müziği’ne hem yeni sanatçı hem de yeni eser kazandırmak için “1. Altın Nota Türk Sanat Müziği Beste Yarışması” düzenliyor. Yarışmanın son başvuru tarihi 13 Mart 2016.

SON BAŞVURU TARİHİ 13 MART

 Büyükşehir Belediyesi, Türk Sanat Müziği’ne özgün ve nitelikli eserler kazandırarak, yeni bestecilerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla “Altın Nota Beste Yarışması” düzenliyor. Türk Sanat Müziği repertuarını geliştirmek, bestecileri ve söz yazarlarını nitelikli yeni eserler vermeye teşvik etmek ve eserlerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan yarışmanın son başvuru tarihi ise 13 Mart 2016. 

banner111
TOPLAM 24 BİN 500 TL ÖDÜL

Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel olarak her yıl yapılması planlanan Altın Nota Türk Sanat Müziği Beste Yarışması’na güncel makamlarda bestelenmiş, özgün eserlerle yapılan katılımlar kabul edilecek. Yarışmada birinci olan esere 4 bin TL, ikinciye 3 bin 500 TL, üçüncüye ise 3 bin TL ödül verilecek. 7 eser ise mansiyon ödülü olarak 2 bin TL kazanacak. 

Yarışmaya katılmak isteyen besteciler, başvuruyla ilgili detay bilgileri www.antalya.bel.tr internet sitesi duyurular bölümünden öğrenebilecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83