TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN ALANYALI

Azerbeycan'da düzenlenen Dünya tatlı festivaline katılan Altın Kepçe Aşçılar Derneği Kurucu Başkanı, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Önal Alanya'ya geldi.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN ALANYALI

 26-29 Ağustos Tarihleri arasında Azerbeycan'da Wacsın gözetiminde yapılan. Dünya tatlı festivaline her ülkeden 1 kişinin davet edildiği festivale, Türkiye adına Alanya'dan Altın Kepçe Aşçılar Derneği Kurucu Başkanı, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Önal devet edilmişti. Uzun yıllardır yurt dışı ve yurt içersinde yapılan yemek yarışmalarında juri üyesi olarak davet edilen Mesut Önal, şunları söyledi: "Azerbeycanın Oebele şehrinde  yapılan Dünya Tatlı Festivaline juri üyesi olarak Türkiye'yi ve Alanya'yı temsil etmek beni son derece memnun etmiştir. Bizleri misafir eden ve ağırlayan Azerbeycan Aşçılar Federasyonu Başkanı Tahir Amiraslonova Türkiye ve Alanya adına teşekkür ediyorum 

banner111
Azerbeycanda katıldığımız Dünya tatlı festivaline Türkiye adına Juri olarak katıldığım için Teşekkür belgesi ve madalya takdim ettiler. 

AZERBEYCAN HALKI ALANYA'YI SEVİYOR

Azerbeycan'ın Oebele şehrinde düzenlenen Dünya tatlı festivaline Türkiyeden Juri üyesi olarak davet edilen Mesüt Önal  şunları söyledi' Azerbeycan halkı Türkiyeyi ve Alanya'yı çok seviyorlar. bir çok insan Alanya'ya tatile geldiklerini söyleyerek benimde Alanya'lı olmam beni son derece mutlu etmiştir. Azerbeycan halkı önümüzdeki yaz sezonunda Alanya'ya geleceklerini söylediler' dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83