Ünlü oyuncu Alanya'da çocuklarla buluştu

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü Çocuk Birimi tarafından başlatılan ve üçüncü yılını dolduran “Orada Bir Köy Var Uzakta” projesi, “Bir Köy, Bir Çocuk, Bir Hayal” ayağıyla yola devam ediliyor. Çocuk Birimi sorumlusu Nilbanu Engindeniz tarafından proje kapsamında Alanya’ya davet edilen oyuncu Evrim Akın, Karamanlar İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek çocukların hayalini gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu Alanya'da çocuklarla buluştu
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü Çocuk Birimi sorumlusu oyuncu-yazar-yönetmen Nilbanu Engindeniz tarafından sürdürülen etkinlikte, Alanya’nın tüm kırsal mahallelerindeki okullara gidildi. Proje kapsamında 6-12 yaş arasındaki çocuklara gerçekleştirmek istedikleri hayallerini kağıda yazmaları istendi. Yine küçük çocuklardan oluşan 7 kişilik jüri, 60 köyden 60 çocuğun hayalini seçti. Alanya Belediyesi de bu çocukların hayalinin gerçekleşmesine yardımcı oldu.

Seçilen hayallerin içinde bisikletten tablete, annesi için istenen pazar arabasından resim defterine, Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Emre Akbaba ve başarılı oyuncu sunucu Evrim Akın ile tanışmaya, uçağa binmekten Anıtkabir'i görmeye, oyuncak bebekten akülü arabaya, kalemtraştan, örümcek adam kostümüne, lunaparkta eğlenmekten, hayvanat bahçesini görmeye kadar kağıda yazılan 60 ayrı dilek, Alanya Belediyesi ve duyarlı vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi. 

OYUNCU EVRİM AKIN KARAMANLAR İLKÖĞRETİM OKULU'NU ZİYARET ETTİ

“Orada Bir Köy Var Uzakta” projesini, “Bir Köy, Bir Çocuk, Bir Hayal” ayağıyla devam ettiren Alanya Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Birimi, Karamanlar İlkokulu öğrencilerinin hayalini gerçekleştirmek için sineme ve tiyatro oyuncusu Evrim Akın’ı Alanya’ya davet etti. Çocukları kırmayarak İstanbul’dan Alanya’ya gelen Evrim Akın bugün 30 öğrencili Karamanlar İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklara kısa bir süre öğretmenlik yapan Akın, daha sonra okul bahçesinde çocukların evlerinden getirdikleri beslenme programına katıldı. Çocuklarla bir süre vakit geçiren “Bez Bebek”, “Çocuktan Al Haberi” programının sunucusu, oyuncu Evrim Akın, Show TV ekibine de bir röportaj verdi. Projeyi çok beğendiğini belirten Akın, Alanya Belediyesi’ni tebrik etti.

31 MAYIS’TA TÖREN VAR

31 Mayıs Çarşamba saat 14:00 Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle henüz hayaline kavuşamayan çocuklar da hayallerine kavuşacak. Bu anlamda projeye destek veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e, çocukların hayaline olan duyarlılığından ötürü vatandaşlar ve çocukların aileleri, öğretmenleri teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83