Usta Oyuncu Alanyalı hayranları ile buluşacak

Alanya Belediye Tiyatrosu’nun düzenlediği “Ustalarla Söyleşi” programının Mart ayı konuğu, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Altan Erkekli, yarın saat 16.00’da Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

Usta Oyuncu Alanyalı hayranları ile buluşacak
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafında düzenlenen “Ustalarla Söyleşi”, Türk sinemasının ünlü oyuncusu, tiyatrocu ve televizyoncu Altan Erkekli’yle devam ediyor. Erkekli, 17 Mart Cumartesi yarın saat 16.00’da Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya gelecek. Altan Erkekli, tecrübelerini, anılarını ve sanat hayatını söyleşiye katılan vatandaşlarla paylaşacak.

BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini genişletmek için Tiyatro Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Ustalarla Söyleşi, programı kapsamında her ay mesleğinde usta bir konuğu ağırlıyoruz. Bu ayki konuğumuz ise tiyatro ve sinema dünyasında büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Altan Erkekli. Erkekli’yle 17 Mart Cumartesi saat 16.00’da Kütür Merkezi’nde düzenlenecek söyleşi programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. Program ücretsizdir. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83