Yeni müzisyenler aranıyor

Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatıyla kurulan Antalya’nın ilk BigBand Gençlik Orkestrası, yeni müzisyenlerini arıyor.

Yeni müzisyenler aranıyor
Muratpaşa Belediyesi’nin 2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılının başında kurduğu ve ağırlığı nefesli enstrümanlardan oluşan Antalya’nın ilk ve tek BigBand Gençlik Orkestrası yeni müzisyenlerini arıyor.

Cem Karaca’dan Gloria Gaynor’a

22 kişiyle çalışmalarına başlayan ve yıl içinde 41 kişiye kadar çıkan Gençlik Orkestrası klarnet, saksafon, yan flüt, keman, bateri, perküsyon, elektro gitar, bas gitar ve piyanoyla cazdan Türk Halk Müziğine, Ajda Pekkan’dan Cem Karaca’ya, Gloria Gaynor, Ray Charles ve Aşık Veysel’e uzanan geniş bir repertuar oluşturdu.

Sahnede göz doldurdular

Gençlik Orkestrası ilk konserine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçısı Esra Arslantürk Serbest yönetimindeki Opera Bale Sanatları ve Sevenleri Derneği Çocuk Korosu eşliğinde çıktı. Onu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’nci Yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında düzenlenen TerraCity Gençlik Festivali konserleri izledi. Gençlik Orkestrası, Türkiye - Rusya 7’inci Uluslararası Kardeşlik Festivali’nde de sahnesiyle göz doldurdu.

Son gün 9 Haziran

Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın çalışmalarını yakından takip ettiği Gençlik Orkestrası şimdi yeni üyelerini arıyor. Keman, saksafon, trompet, klarnet, çello, yan flüt çalabilen 9 - 18 yaş arası genç müzisyenler, Gençlik Orkestrası sahnesini paylaşmak için tek yapmaları gereken 9 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın yeni üyeleri kayıt yaptıranlar arasında yapılacak mülakatın ardından belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83