‘Yüzyıllar ve Coğrafyalar’ sergisi açıldı

IABA2017, 4. Uluslararası Antalya Mimarlık Bienali ve Mimarlık haftası kapsamında “Yüzyıllar ve Coğrafyalar” sergisi Döşemealtı Kent Meydanında açıldı.

‘Yüzyıllar ve Coğrafyalar’ sergisi açıldı
IABA2017, 4. Uluslararası Antalya Mimarlık Bienali ve Mimarlık haftası kapsamında Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin “Karşılaştırmalı Mimarlık Tarihi: Yüzyıllar ve Coğrafyalar” sergisi Döşemealtı Kent Meydanında açıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkanı Özge Köksal, 2’nci Başkan Kemal Reha Kavas ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çerçiler’in birlikte açtığı sergi 1 hafta boyunca ziyaretçilerini kabul edecek.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, tarafından yaptırılan, amfi tiyatrosu, 3 boyutlu Atatürk büstü ve yeşil alanları ile ilçenin ilk kent meydanı IABA2017, 4. Uluslararası Mimarlık Bienali kapsamında düzenlenen sergiye ev sahipliği yapıyor. Mimarlar Odası yönetimi Döşemealtı Kent Meydanında Mimarlık Fakültesi öğrencileri “Karşılaştırmalı Mimarlık Tarihi: Yüzyıllar ve Coğrafyalar” sergisi açmak istedi. Kendisi de mimar olan Belediye Başkanı Turgay Genç, Uluslar arası Bienal kapsamında sergiye ev sahipliği için Kent meydanını tahsis etti. Mimarlar Odası Başkanı Köksal, 2’nci Başkan Kavas ve Yönetim Kurulu üyesi Çerçiler ile birlikte sergiyi açan Başkan Genç’e Mimarlar Odası adına teşekkür plaketi verildi.


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 11:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83