'Zuzula' korku filmi 16 Aralık'ta vizyonda

Antalya’nın dünyaca ünlü Adrasan tatil bölgesinde çekimleri tamamlanan yerli korku filmi 'Zuzula' 16 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

'Zuzula' korku filmi 16 Aralık'ta vizyonda

 Kemal Özdemir'in senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği Zuzula, sakin bir kasabaya yerleşen yazarın başından geçenleri anlatan, son dönem yerli korku filmlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Gerilim ve korku dolu 90 dakikalık filmin görüntü yönetmenliğini Evren Eren, sanat yönetmenliğini Bahar Eren ve genel koordinatörlüğünü ise Mehmet Sofu yaptı. Ürpertici bir konuya sahip olan filmin oyuncu kadrosunda, Canan Ünal, İnanç Akbulut, Fatih Selim Emek, Tuğba Şakar, Seçil Koçak, Gözde Keser, Avni Avcı, Onur Bilgin, Merve Emek, Sena Emek ve Onur Avcı gibi isimler yer aldı. Antalya’nın dünyaca ünlü Adrasan tatil bölgesinde çekimleri tamamlanan yerli korku filmi 'Zuzula' 16 Aralık Cuma günü vizyona giriyor. 

banner111
"Film hakkında"

Aşk romanlarıyla ün yapan yazar Vildan Akın, artık eskisi gibi kitap yazamaz ve yazacak hikaye düşünemez olur. Yayınevi yetkilisi, tarzının dışında gerilim ve psikoloji türüne yönelmesini, bu tür hikayelerin daha çok ilgi gördüğünü söyler. Yazar, bu fikre sıcak bakmasa da, biraz araştırdıktan sonra denemeye karar verir. Ancak, şehirde bunaldığını, sakinlik istediğini düşünerek, yeni hikayesine odaklanmak için bir müddet dağ evine gider. Sessiz, sakin ve doğayla baş başa olmayı beklerken anlam veremediği bir takım olaylarla karşılaşır. Köylülerin anmak bile istemedikleri korkunç olaylarla ailesini kaybeden Çoban Ali, dikkatini çeker. Bu olayın gizemini öğrenmeye çalışırken, kendisini bir anda Ali’nin ailesinin yaşadığı dehşetin içinde bulur.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83