Issız koyda akşam gezmesi hastanede bitti

Antalya Kemer ilçesi Ceneviz Koyu’na gezmeye çıkan 53 yaşındaki adam kayalıklardan düşerek ağır yaralandı. Yaralı adam 112 ve Sahil Güvenlik ekiplerinin ortak operasyonuyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

Issız koyda akşam gezmesi hastanede bitti
Edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki Ayhan Sarı, dün gece bir arkadaşıyla Kemer ilçesine bağlı Tekirova Mahallesi’nde bulunan Ceneviz Koyu’na gezmeye çıktı. Yürüyüş sırasında karanlık havada dengesini kaybeden Sarı, kayalıklardan metrelerce aşağıya düştü. Arkadaşının durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine Kemer’deki sağlık ekibi ve Kemer Marina’da bulunan Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri bota yerleşti. Aynı anda bir başka bot da Ceneviz Koyu’na hareket etti.

Koya ilk ulaşan bot personeli yaralıyı bulunduğu yerden sahile daha yakın bir noktaya indirdi. Bu sırada sağlık ekibini taşıyan bot da koya ulaştı. Tekneye alınan ve sağlık durumunun ağır ve bilincinin kapalı olduğu öğrenilen Ayhan Sarı, Kemer Marina'ya getirildi. Ambulansa alınarak Kemer Devlet Hastanesine kaldırılan Ayhan Sarı, ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83