Alanya Belediyesi’nden Hasbahçe’ye alternatif yol

Alanya Belediyesi 2018 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde olduğu gibi Büyükhasbahçe,Küçükhasbahçe ve Bektaş Mahallesinde de yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarına devam etti.

Alanya Belediyesi’nden Hasbahçe’ye alternatif yol

Çalışmalar kapsamında Büyükhasbahçede 6550 mt,Küçükhasbahçe Mahallesinde 2290 mt.Bektaş Mahallesinde 3800 mt yeni yol açılarak sıcak asfaltla kaplandı.

Küçükhasbahçe ve Büyükhasbahçe Mahallelerinde ara caddeleri birer birer sıcak asfaltla kaplayan Alanya Belediyesi, son olarak Büyükhasbahçe Cami Önü ile birlikte bölgeye 1,5 km’lik sıcak asfalt çalışmasını da tamamladı.


ÇEVRE YOLUNA ALTERNATİF OLACAK

banner111

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hizmete açtığı yolda altyapı ve asfalt çalışmaları ile Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yoluna bağlantısı yapılan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülemeyen yol sorunu çözülmüş oldu.

HASBAHÇELERE YENİ YOL GELİYOR

Alanya Belediyesi Fığla ve Cikcilli Mahallesini Çevre Yolundan Büyükhasbahçe Mamadı Mevkiine bağlayacak olan 30 metrelik imar yolunda çalışmalar devam ediyor. Yeni yolun Kuzey mahallelerine alternatif bir güzergâh oluşturacağını söyleyen Başkan Yücel, “Şu an yolun bağlantısı Mamadı Mevkiine kadar yapıldı. Kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83