Alanya TÜRSAB'ta 3 adaylı yarış günü

Alanya TÜRSAB'ta 3 adaylı yarış günü
TÜRSAB Alanya BTK Başkanlık seçimi bugün ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek. 3 adayın yarışacağı seçimli genel kurulunda üyeler saat 14.00 itibari ile oy vermeye başlayacak. Sandıklar ise sat 17.00’da kapanacak. 
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)  Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) başkanlık seçimi bugün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da oy verme işleminin başlayacağı açıklandı. Seçimde, Bölge Temsil Kurulu yönetmeliğinin oluşmasının ardından yapılan seçimde Mevcut Başkan Bilal Korkmaz, Kerim Sarıkaya ve Kerim Yılmaz yarışacak. 
TÜRSAB’ta uygulama yönetmeliği değişmeden önce Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) adı altında temsilcilikler faaliyet gösteriyordu. O dönemde üye acentelerin şubelerinin de oy hakları vardı. Bir üye birden çok oy kullanabiliyordu. Şubelerin oy kullanımın kaldırılması sonrası her şirket adına sadece 1 oy kullanılabiliyor. Bugün yapılacak olan seçimde 230 civarında TÜRSAB Alanya BTK üyesinin oy kullanması bekleniyor. 3 aday da tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 06:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83