Alanyaspor'dan Fenerbahçe açıklaması: Böyle bir başvuru yapacağına ihtimal vermemiştik

Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı kural hatası başvurusuyla ilgili açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin böyle bir başvuru yapacağına ihtimal vermedikleri vurgulanan açıklamada, "kural hatası bulunmadığı yönünde karar verileceğine inancımız tamdır" denildi.

Alanyaspor'dan Fenerbahçe açıklaması: Böyle bir başvuru yapacağına ihtimal vermemiştik
Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe'nin "kural hatası" nedeniyle TFF'ye yaptığı başvuruyla ilgili açıklama yayınladı. 

"Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 16 Eylül 2019 tarihinde yaşananlar Türk spor kamuoyu tarafından göz ucuyla değil, olanca açıklığıyla takip edilmiştir." denilen açıklamada, "Bu konu hakkında şu ana kadar açıklama yapmamamızın sebebi, Türk futbolunun asırlık çınarı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün böyle bir başvuru yapacağına ihtimal vermememizden kaynaklanmaktaydı." ifadeleri kullanıldı. 

Spor otoritelerinin kural hatası olmadığı yönünde görüş bildirdikleri kaydedilirken, "Maçtan sonra tüm spor otoritelerinin ortak kanaati, bahse konu iki golün de futbol oyun kuralları dahilinde ve tertemiz olduğu yönündeydi. Bu sürecin sonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Merkez Hakem Kurulu Başkanı sayın Zekeriya Alp'in de maç sonu açıkladığı üzere, herhangi bir kural hatası bulunmadığı yönünde karar verceğine inancımız tamdır. " denildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 19:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83