ALKOD'tan tarihe yolculuk

Bilecik'te düzenlenecek şenlikte Alanya'yı tanıtacak olan ALKOD, düzenleyeceği geziyle vatandaşları tarihte yolculuğa çıkaracak.

ALKOD'tan tarihe yolculuk
Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) tarafından '736. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri' nedeniyle bir gezi tertip edildi. 2 gece, 3 gün olarak planlanan gezi 8-10 Eylül tarihlerini kapsayacak.
ALKOD Başkanı Ömer Göker, Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenecek şenlikte Alanya'nın tanıtımının yapılacağını söyledi. Göker "Söğüt'te Yörük çadırı kurulacak ve Alanya'nın tanıtımı yapılacak. Alanya muzu, avokadosu gibi ürünleri tanıtacağız. Bu şenliğe bakanların yanında Türkiye'den tüm Yörükler katılıyor. 3 günlük bir gezimiz var. Bu geziye dileyen vatandaşlarımızı da götürüyoruz. Gezinin bedeli 450 TL. Organizasyona katılmak isteyenler 0532 427 71 33 numaralı telefonu arayabilirler" dedi.

GEZİ PROGRAMI

7 EYLÜL 
SAAT: 01.00: Alanya'dan hareket.

8 EYLÜL (BİRİNCİ GÜN)

Isparta-Keçiborlu-Sandıklı güzergahını takip ederek Kütahya'ya varış. Germiyan Sokağı'nın gezilmesi. Hıdırlık Tepesi, Kütahya Kalesi, Kossuth (Macar) Evi, Ulu Camii, Döner Kule, Dönenler Camii ve Kütahya Çini Müzesi'ni ziyaretler. Eskişehir'e hareket edilmesi. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nı ziyaret. Korsan Gemisi'nin ve Masal Şatosu'nun ziyaret edilmesi. 

9 EYLÜL (İKİNCİ GÜN)

Oteldeki kahvaltının ardından Eşkişehir'deki Şelale Parkı'nın gezilmesi. Odunpazarı evleri ve Kurşunlu Külliyesi'nin ziyaret edilmesi. Lületaşı Müzesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nin gezilmesinin ardından Porsuk Nehri'nde tekne gezisi. İlk Türk otomobili Devrim'in ziyaret edilmesi sonrasında Kent Park'a geçilmesi.

10 EYLÜL (ÜÇÜNCÜ GÜN)
Oteldeki kahvaltının ardından Söğüt'e geçiş. Saat 15.00'e kadar şenliklere katılım. Şenliklerin sonrasında Şeyh Edebali Türbesi, saat kulesi ve tarihi belediye binasını ziyaret. Akşam yemeği ve molaların ardından Afyon'a varış. Isparta üzerinden Alanya'ya dönüş. 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

Ulaşım, Araç içi ikramlar, Kokartlı bölge rehberlik hizmetleri,Tuanna Turizm rehberlik hizmetleri, 2 gece Eskişehir'de yarım pansiyon otelde konaklama,Programda gezilecek yerler, 2 gün otelde sabah kahvaltısı, 2 gün otelde akşam yemeği.

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Şahsi harcamalar, Birinci gün sabah kahvaltısı, Öğle yemekleri ve tüm içecekler,Otelde yapılacak ekstralar, Müze ören yeri giriş ücretleri, Dönüş günü akşam yemeği.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83