ALTSO MYO'dan öğrencilere staj müjdesi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO MYO ile Remaks arasında staj protokolü imzalandı.

ALTSO MYO'dan öğrencilere staj müjdesi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO Meslek Yüksekokulu’nda Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü tarafından, “Emlak Yönetimi Sektör Buluşması ve Franchise Uygulamaları” konulu konferans düzenlendi. Dünya çapında faaliyet gösteren bir gayrimenkul firması olan Remaks’ın Antalya’daki temsilcilerinden olan Remaks Expert yetkililerinden İnsan Kaynakları Sorumlusu Selin Antalya ve broker Rauf Temel, gayrimenkul sektöründeki gelişmeler üzerine ALTSO MYO’da öğrencilerine bilgiler verdiler. Etkinliğe, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mürsel Ozan İncetaş, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ömer Emre Arslan, bölüm öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Emlak sektöründe, eğitim almış kişilere olan ihtiyacın giderek artacağının belirtildiği konferansta, ALKÜ ALTSO Meslek Yüksekokulu Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü’nün önemli bir açığı kapattığı ifade edildi. Bölüm öğrencilerinin okulda aldıkları eğitime ek olarak sektörde staj yaparak veya tam zamanlı çalışarak kendilerini uygulama açısından da geliştirebilmeleri için Remaks Exper Antalya ile ALTSO Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü arasında bir staj protokolü imzalandı. Bu kapsamda Remaks Exper’in stajyer öğrenci alımında, bölüm öğrencilerine öncelik tanıması için üniversite-sektör işbirliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mürsel Ozan İncetaş, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ömer Emre Arslan ile bölüm öğretim elemanları tarafından Remaks Exper yetkililerine vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83