Bir kadının bu eylemine çare bulunamıyor

Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi'nde yolun kendisine ait olduğunu iddia eden kadının eylemine çare bulanmıyor.

Bir kadının bu eylemine çare bulunamıyor
Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi'nde yaşayan bir kadın Çıplaklı Düğün Salonu yolunu sürekli taş ve karton kutular koyarak kapatıyor. Dev taşları yola sıralı bir şekilde dizen kadın yolu kullanan sürücelere adeta tuzak kuruyor. 

Yolun kendisine ait olduğunu iddia eden ve kadın, her gün düzenli olarak yola geliyor ve bu yolu kapatıyor. Alanya Belediyesi'ne ait ekipler ve vatandaşlar defalarca taşları yoldan çekerek yolu açsalarda kadın her defasında yolu tekrar kapatıyor. Kimsenin bu duruma çare bulamaması nedeniyle aylardır yolu kullanan vatandaşlar taşların arasından ve yanından geçmek zorunda kalıyor. 

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Bazı vatandaşlar yetkilileri göreve çağırarak bu duruma çare bulunmasını istediler. Kadının yolun ortasına koyduğu taşların kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar çözüm yolu üretilmesini istediler. Çıplaklı da yaşayan bir çok vatandaş ise duruma alışkın olduklarını ve yolun durumunu artık ezberlediklerini ancak özellikle düğün salonuna gelen bir çok vatandaşın bilmediği için kaza yapabileceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83