MÜSİAD EXPO başlıyor

MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı, bu yıl 18-21 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

MÜSİAD EXPO başlıyor
MÜSİAD EXPO 18-21 Kasım 2020 tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB destekleriyle yerli ve yabancı on binlerce iş insanının buluşturacak. 

EXPO katılımcıları, bu sene pandemi sebebiyle ilk defa ziyaretçileri ile sadece fuar alanında değil dijital platformlar üzerinde de buluşacakları “Hibrit Fuar” teknolojisinin ayrıcalıklarından yararlanacak.

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Türkiye’nin en büyük fuar organizatörü TÜYAP ile güçlerini birleştirerek ülke ticaretine önemli bir katkı sunmayı hedeflediklerini ifade etti. 

Ülkemizin bölgesinde etkin ve global düzeyde saygın bir konumda yer alması için MÜSİAD hem yurtiçinde hem de yurtdışında faaliyette olduğunu ifade eden Durusoy, "Türk iş dünyasının dünya pazarlarındaki etkinliğinin artırılması amacıyla iki yılda bir yapılan MÜSİAD EXPO Fuarını, bu yıl TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde 1 ay sonra yapılacak. Fuarla eş zamanlı olarak birçok konferans, panel, ülke sunumları, bölgesel forumlar ve ikili iş görüşmelerde yapılacak.

MÜSİAD EXPO Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası İş Forumu- International Business Forum (IBF) programına ev sahipliği yapacak. Başta Ortadoğu ve Afrika Bölgesi olmak üzere, tüm dünyadan saygın iş insanlarının katılımlarıyla düzenlenecek forumda, iş, siyaset ve akademi dünyasının öncü isimleri fikirlerini paylaşacak, ticaretin gelişmesine katkı sağlayacak." Dedi. 
Durusoy, fuarda Türkiye’nin önemli gücü haline gelen ve dünyada ses getiren yatırımlar, ziyaretçilerle buluşacağı nada dikkat çekti.
Durusoy bu yıl ayrıca, “MÜSİAD - Dünya Fahri Konsolosları Ticaret ve Diplomasi Zirvesi” de düzenleyerek başta, ABD, Avrupa ve Asya bölgeleri olmak üzere tüm dünyada etkin rol oynayan fahri konsoloslar, buralarda edindikleri tecrübe ve birikimleri iş insanlarıyla paylaşarak ülkemizin ihracatının gelişmesine katkıda bulunacak bilgisini verdi. 
Durusoy, Alanya'dan iş insanlarını fuarı ziyaret etmeye davet etti.





Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83