Süperstar ile muhteşem final

Süperstar ile muhteşem final
 19. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin üçüncü ve son gününde Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan sahne aldı. Pekkan’ı dinlemeye gelen on binlerce müziksever, müziğin nirvanasına ulaştı.

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 19. kez düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, üçüncü ve son gününde önce DJ Haluk Sarıtaş’ı ardından da Türk pop müziğinin efsane ismi Süperstar ünvanlı Ajda Pekkan’ı ağırladı. Birbirinden güzel şarkılarla alanı dolduran on binlerce müziksevere coşku dolu anlar yaşatan Pekkan, geç saatlere kadar süren performansıyla adeta müzik ziyafeti verdi.

SÜPERSTARLI 82 MESAJI

Süperstar Ajda Pekkan’a üzerine resminin işlendiği su kabağı hediye edip çiçek veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geride kalan iki günde sahne alan Bülent Ersoy ve Yalın’a olduğu gibi Süperstar Pekkan’a da 82 numaralı Alanyaspor forması hediye etti. Başkan Yücel, “Süperstarımızla da buradan vilayet olma arzumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum” dedi.

ALANYA’NIN KRALİÇESİ PEKKAN OLDU

Alanya Belediyesi İpek Kozası Atölyeleri’nde hazırlanan kozadan yapılma taç da Başkan Yücel’in eşi Yıldız Yücel tarafından Süperstar Ajda Pekkan’a takdim edildi. Yıldız Yücel, “Alanyamızın artık Süperstar bir kraliçesi var” diye konuştu. Pekkan da kendisine sunulan hediyelerden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Yücel ve eşi Yıldız Yücel’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 00:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83