Vatandaşlarla bu defa sahurda buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kadir Gecesi münasebetiyle vatandaşlara kandil lokumu ikram etti. Koordinatör Güney ise vatandaşla birlikte sahur yaptı.

Vatandaşlarla bu defa sahurda buluştu
Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve bin geceden hayırlı olan Kadir Gecesi, dün gece İslam Alemi’nde idrak edildi. Kadir Gecesi nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi bazı etkinlikler düzenledi. Alanya’da bazı camilerde vatandaşlara kandil lokumu ikramı gerçekleştirildi. Kazım Bulut Camii’ndeki etkinliğe katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti Kadın Kolları üyeleriyle birlikte vatandaşlara lokum ikramı yaptı.

Kadir Gecesi nedeniyle vatandaşlar camilere akın ederken, tüm Müslümanlar bu gecede bağışlanmak ve Allah’ın rızasını kazanmak için bol bol ibadet yaptı. Manevi havanın üst düzete çıktığı gecede, teravih ve tespih namazları kılındı, tövbe istiğfarlar yapıldı, tesbihler çekildi ve avuçlar açılarak Yaradana sığınıldı.

Sahur, Emine Özmüftüoğlu’nda yapıldı

Gecenin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Emine Özmüftüoğlu Camii’nde vatandaşlar için sahur ikramı yaptı. Caminin avlusunda düzenlenen sahur programına Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Müftüsü Mustafa Topal ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarla birlikte sahur yapan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “bu özel gecede vatandaşlarımızla bir arada olmak istedik 11 ayın sultanı Ramazan ayını artık geride bırakıyoruz. . İnşallah, tüm din kardeşlerimizin yaptığı ibadetler kabul olur.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 12:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83