Alanya'da çekilen Yüzleşme Dizisiyle ilgili flaş karar

Çekimleri Alanya’da devam eden ve kadrosunda Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Uğur Yücel'i buluşturan T Company imzalı Kanal D dizisi ‘Yüzleşme’ ekranlara veda ediyor.

Alanya'da çekilen Yüzleşme Dizisiyle ilgili flaş karar

Alanya’da çekilen ve yayınlandığı ilk günden itibaren birçok eleştirinin odağında bulunan ‘Yüzleşme’ dizisi flash bir karar verdi. Bugün yapılan açıklamada, Ömer Faruk Sorak ile Burak Arlıer'in yönettiği dizinin reytinglerde beklentiyi karşılayamaması sonucu 4. bölümde final yapacağı belirtildi.

Company'nin patronu Bülent Turgut konuyla ilgili ekibine şu veda yazısını gönderdi:

"Değerli Yüzleşme Oyuncuları, Değerli Yönetmenlerimiz, Değerli Ekibimiz; Yüzleşme dizimizin yolculuğuna 4. bölüm sonu itibarıyla üzülerek son verme kararı aldık. Öncelikle her birinizin değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.  Evet, birkaç bölüm daha sürdürme şansımız vardı. Ancak yaptığımız değerlendirmede bu sürecin tüm ekibe daha fazla stres ve sıkıntı yaratacağını ve sürecin bu işin paydaşı olan herkese zarar vereceğini düşünüyoruz. Reyting bu işin doğası gereği sürdürülebilirliğin belirleyicisidir. Her birinizin bu işe çok büyük katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Yola çıkarken böyle bir sonucu hiçbirimiz beklemiyorduk tabii ki. İzleyicide beklediğimiz karşılığı bulamadık maalesef. Bu iş kollektif bir iştir. Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka projelerde buluşabilmek dileğiyle tekrar çok teşekkür ediyorum."

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83