Toklu'dan öğretmenler günü mesajı

Toklu'dan öğretmenler günü mesajı
Başkan Toklu Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

‘‘Cumhuriyetimizin, istiklalimizin ve istikbalimizin, geleceğimizin ve aydınlık nesillerimizin garantisi olan öğretmenlerimiz. Bugün her kulvarda dünyanın en güçlü ve en saygın devletlerinden biri olma yolundaki mücadelemizde hiç şüphesiz ki öğretmenlerimizin emeği çok büyüktür. Vatan ve millet sevgisiyle, vicdan duygusuyla, güzel ahlak ile ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edecek çocuklarımızı ve gençlerimizi büyük bir gayretle ve özveriyle yetiştiren çok kıymetli öğretmenlerimiz, öğretmenler günü olarak kutlanan bu özel günde büyük ve haklı bir gururu yaşamaktalar.
İnsanlık olarak büyük bir imtihandan geçtiğimiz şu günlerde eğitim ve öğretimin aksamaması, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sağlığı için büyük çaba sarf eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’a teşekkürü bir borç biliriz.
Bu vesilesiyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve görevi başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 19:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83